Wie ben ik


Je kent me wel, ik ben Katja Soutberg. Ik was de leerkracht van je kinderen, de vriendin van je vriendin, de oma van het vriendinnetje van je dochter, jouw juffie, degene die de uitvaart begeleidde van je moeder, je lief, je kind of je opa. Misschien was ik daar toen je kleintje voor het eerst naar de kinderopvang ging of was ik je vroegere collega in de jeugdzorg, bij Yarden, het Vrije school onderwijs. Ik ben een Meander-gecertificeerd uitvaartbegeleider, een gids rond sterven, een gids in donkere tijden, bij verlies en verdriet. Tevens ben ik spreker bij uitvaarten.

Sinds 2018 ben ik docent aan de opleiding die ik zelf heb afgerond in 2013 bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle. Naast mijn werk als uitvaartbegeleider begeleid ik daar een dag in de week zeer gemotiveerde studenten op hun pad naar een functie in de uitvaartbranche.

Ik kan, met behulp van mijn Meander gecertificeerde collega’s, in het hele land uitvaarten begeleiden.

Met liefde en vanuit respect, aandacht en kennis wil ik mijn vak uitoefenen. Met alle tijd, aansluitend bij jou, bij jullie. Inspirerend, met adviezen en ideeën. Ik wil degene zijn die je ontzorgt en ondersteunt zonder dat ik overneem. Wanneer je dierbare overlijdt, wil Vermiljoen Uitvaartzorg jou helpen de uitvaart te verzorgen die passend is.


Wat beweegt mij

Bewogen worden door iets dat groter is. Groter dan de dagelijkse dingen. Groter dan ikzelf. Over leven en dood. Een zekerheid op aarde, die ene grote ervaring die elk van ons vroeger of later door gaat maken, sterven.
De moed om een verhaal los te laten zonder te weten welk verhaal er voor in de plaats komt.
In dat gebied wil ik zijn, wil ik er toe doen, wil ik me verbinden met de mens om mij heen die mij zoekt,  voor wie ik van betekenis kan zijn in de tijd rond sterven.


"Het levensverhaal dat Katja over mijn Marion heeft verteld.......hoe moeilijk dat soms is geweest.....heeft ze prachtig neer gezet in woord en daad......Katja heeft een pijltje in mijn hart geschoten💜." (Henny)


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn